Добре дошли,

Ние от Success Solutions предлагаме продажба и изграждане на системи за умен дом (smart home). Предлагаме решения за умен дом и автоматизация на сгради, доставка на дисплеи, системи, сензори и компоненти за изграждане на системи за умен дом и автоматизация на къщи, апартаменти, офис сгради, хотели и др.

Предлагаме единна система за сградна автоматизация и управление. Решенията които предлагаме водят до значителни икономии на електричество и енергия, както и удобство, сигурност и лесно управление на офис сгради, хотели, домове и др.

Предлагаме цялостни системи за управление на сгради:
- Доставка, конфигуриране и монтаж KNX базирани системи(жични) за умен дом и автоматизация на сгради.
- Доставка, конфигуриране и монтаж на дисплеи които включват в себе си IP домофонни услуги и софтуер за управление на smart home.
- Автоматизация на осветлението - управление на осветителни кръгове димиране чрез KNX и DALI базирани баласти за осветление. Възможност за ръчно задаване на необходимото ниво на осветеност, както и възможност за задаване  на необходимото ниво на осветеност което да се поддържа, което може да доведе до значително пестене на енергия.
- Управление на отоплителни системи, климатици и вентилация - чрез електрически задвижки, gateway-и за KNX системата за конкретната система която използвате или чрез обучение на IT Emitter, който може да замести Вашето дистанционно за климатичната система, телевизор и т.н. 
- Интеграция на СОТ и видеонаблюдение в нашите системи за автоматизация на сгради.
- Едно единствено приложение, което управлява токови кръгове, климатици, отоплителни системи, осветление, щори, сот, видеонаблюдение, мултимедия и др. Интеграция с Amazon Alexa и Google Home.
- Конфигурация на различни сценарии според нуждите Ви.

За индивидуална оферта за умен дом моля да се свържете с нас: