Новини Последни новини относно системи за умен дом (smart home)

 • Interra Just Touch Pro

  Interra Just Touch!

  Нова визия, ново усещане! Умен ключ за KNX системи със сензорни бутони и touch screen дисплей.

  Interra Just touch е нова генерация умен ключ с термостат, който Ви осигурява възможност да управлявате Вашата KNX система за умен дом по нов начин. Разполага със сензорни бутони и touch screen дисплей който е напълно конфигурируем спрямо нуждите Ви. Можете да управлявате:

  - Осветление
  - RGB LED осветление
  - Завеси и щори
  - Климатични системи
  - Хотелски функции -DND/MUR
  - С вграден сензор за температура

  Прочети още
 • Comfortclick

  Ние от Success Solutions предлагаме иновативни решения за висок клас системи за умен дом(smart home) базирани на KNX жичен стандарт за управление на системи за автоматизация на апартаменти, къщи, офиси, офис сгради, хотели и др.

  Изготвяме проекти според индивидуалните нужди и желания на нашите клиенти. Тъй като окабеляването за една система за умен дом се различава от стандартното окабеляване изготвяме електро проект, който се следва в етапа на внедряване и програмиране на smart home системата.

  Сървъри за умен дом (smart home) ComfortClick предлагани от Success Solutions.

  Онлайн демо: Демо на български език / Многоезично демо

  Брошура: брошура

  Прочети още
 • Автоматизация на дома – идеи за умен дом

  Автоматизация на дома – идеи за умен дом

  Системите за умен дом могат да променят нашият начин на живот, навици и настроения. Дават ни възможност да подобрим и улесним ежедневието ни. В тази статия ще разгледаме какви възможности ни дават съвременните smart home системи

  Прочети още
 • Изграждане на системи за умен дом

  Изграждане на системи за умен дом

  Ние от Success Solutions предлагаме продажба и изграждане на системи за умен дом (smart home). Предлагаме решения за умен дом и автоматизация на сгради, доставка на дисплеи, системи, сензори, датчици за системи за умен дом и компоненти за изграждане на системи за умен дом и автоматизация на къщи, апартаменти, офис сгради, хотели и др.

  Прочети още