• Нови
 • Най-продавани
 • Препоръчани

New products

 • Smart home дисплеи с интерком
  Smart home дисплеи с...

  Продажба и конфигуриране на Smart home дисплеи и външни входни панели за кооперации и офис сгр...

 • KNX интерфейси
  KNX интерфейси

  Интерфейси за обучение и програмиране на KNX системи и модули

 • Превключвател
  Превключвател

  KNX превключвател за изграждане на системи за умен дом.

 • Интелигентни ключове
  Интелигентни ключове

  KNX ключове за умен дом с които могат да се управляват токови кръгове, сценарии, управлява тер...

 • Сензори
  Сензори

  Сензори за KNX системи за умен дом

 • KNX Gateways
  KNX Gateways

  KNX Gateways за връзка на климатични системи към smart home системи.

 • Суичове
  Суичове

  POE суичове за захранване на KNX дисплеи и Linux IP домофонни системи.

 • Linux IP домофон
  Linux IP домофон

  Доставка и конфигуриране на IP базирани домофонни системи с интерком функции.

 • Захранвания
  Захранвания

  Захранвания за системи за умен дом

 • Цялостна система за умен дом
  Цялостна система за...

  Цялостни системи за умен дом (smart home) и автоматизация на сгради  от Success Solutions....

 • Сървъри
  Сървъри

 • Конвенционални ключове
  Конвенционални ключове

  Конвенционални ключове, розетки и контакти в серията на предлаганите от нас

Ние от Success Solutions предлагаме иновативни решения за висок клас системи за умен дом(smart home) базирани на KNX жичен стандарт за управление на системи за автоматизация на апартаменти, къщи, офиси, офис сгради, хотели и др.

Изготвяме проекти според индивидуалните нужди и желания на нашите клиенти. Тъй като окабеляването за една система за умен дом се различава от стандартното окабеляване изготвяме електро проект, който се следва в етапа на внедряване и програмиране на smart home системата.


106184755_3151656251544131_5549252402416281491_o.jpg
Функционалност

Дистанционно управление на осветление, отоплителна, охлаждаща или климатична система, щори, сот алармена система, мултимедия и много други от всяко мобилно устройство базирано на iOS, Android или компютър.
Логически операции – ако това се случи направи това (когато излизате от дома си чрез натискане на 1 бутон можете да изключите осветлението, да затворите външните щори, да намалите отоплителните системи, да изключите всички контакти, да активирате режим с който да се симулира присъствие и т.н.)
Графици – например отвори щорите в 7:00 часа всеки ден от понеделник до петък
Сцени – различни сцени за различни събития (романтична вечеря, парти, кино вечер и т.н.)
Съхраняване на данни – можете да наблюдавате Вашата консумация на енергия (електричество, вода или газ)
Симулация на присъствие – можете да направите така че да изглежда че сте вкъщи дори когато сте навън.

Предлагаме Ви една универсална платформа при която всички устройства работят заедно с неограничен брой възможности. Вашето въображение е единственото ограничение.

Системата ComfortClick bOS може да управлява както KNX модули които се свързват чрез KNX кабел, така и безжични устройства и сензори базирани на Zwave стандарт.оектиране и изграждане на системи за умен дом

Предлагаме цялостна услуга по проектиране, доставка, изграждане и техническа поддръжка на smart home системи за умни домове и сградна автоматизация.

Сървъри за умен дом (smart home) ComfortClick предлагани от Success Solutions.

Онлайн демо: Демо на български език / Многоезично демо

Брошура: брошура

За нас

Фирма „Съксес Солюшънс“ ЕООД е основана през 2010г., в отговор на нарастващите нужди на малкия и средния бизнес, свързани с внедряването и поддръжката на специализирани хардуерни и софтуерни продукти. Предлагаме продажба, конфигуриране и абонаментна компютърна поддръжка на сървърни системи и решения. Използваме Linux и Windows базирани сървърни системи според нуждите на клиентите ни. Изградихме дълготрайни отношения с нашите клиенти, които ни довериха изцяло поддръжката на техните сървъри, компютри и мрежова инфраструктура. За кратко време се наложи като сигурен и стабилен партнъор на голям брой фирми. Гордеем се че работим с някои от нашите клиенти вече повече от 10 години и спечелихме доверието на нашите партнъори.

Smart home / Умен дом

Предлагаме интеграция на системи за умен дом (smart home) и автоматизация на сгради. Работим върху големи проекти на офис сгради, хотели и къщи. Нашите решения са базирани на KNX и RF стандарти. Създадохме шоурум където можем да Ви покажем на живо какви възможности имат нашите системи и да Ви консултираме относно Вашите проекти. Можете да ни посетите на следния адрес: гр. София, бул. Симеоновско шосе №140 (кръстовището на бул. Симеоновско шосе и Околовръстен път).

Ние от Success Solutions предлагаме продажба и изграждане на системи за умен дом (smart home). Предлагаме решения за умен дом и автоматизация на сгради, доставка на дисплеи, системи, сензори и компоненти за изграждане на системи за умен дом и автоматизация на къщи, апартаменти, офис сгради, хотели и др.

Предлагаме единна система за сградна автоматизация и управление. Решенията които предлагаме водят до значителни икономии на електричество и енергия, както и удобство, сигурност и лесно управление на офис сгради, хотели, домове и др.

Предлагаме цялостни системи за управление на сгради:
- Доставка, конфигуриране и монтаж KNX базирани системи(жични) за умен дом и автоматизация на сгради.
- Доставка, конфигуриране и монтаж на дисплеи които включват в себе си IP домофонни услуги и софтуер за управление на smart home.
- Автоматизация на осветлението - управление на осветителни кръгове димиране чрез KNX и DALI базирани баласти за осветление. Възможност за ръчно задаване на необходимото ниво на осветеност, както и възможност за задаване  на необходимото ниво на осветеност което да се поддържа, което може да доведе до значително пестене на енергия.
- Управление на отоплителни системи, климатици и вентилация - чрез електрически задвижки, gateway-и за KNX системата за конкретната система която използвате или чрез обучение на IT Emitter, който може да замести Вашето дистанционно за климатичната система, телевизор и т.н. 
- Интеграция на СОТ и видеонаблюдение в нашите системи за автоматизация на сгради.
- Едно единствено приложение, което управлява токови кръгове, климатици, отоплителни системи, осветление, щори, сот, видеонаблюдение, мултимедия и др. Интеграция с Amazon Alexa и Google Home.
- Конфигурация на различни сценарии според нуждите Ви.

За индивидуална оферта за умен дом моля да се свържете с нас:

Product added to compare.