Ние от Success Solutions предлагаме иновативни решения за висок клас системи за умен дом(smart home) базирани на KNX жичен стандарт за управление на системи за автоматизация на апартаменти, къщи, офиси, офис сгради, хотели и др.

Изготвяме проекти според индивидуалните нужди и желания на нашите клиенти. Тъй като окабеляването за една система за умен дом се различава от стандартното окабеляване  изготвяме електро проект, който се следва в етапа на внедряване и програмиране на smart home системата.


106184755_3151656251544131_5549252402416281491_o.jpg
Функционалност

Дистанционно управление на осветление, отоплителна, охлаждаща или климатична система, щори, сот алармена система, мултимедия и много други от всяко мобилно устройство базирано на iOS, Android или компютър.
Логически операции – ако това се случи направи това (когато излизате от дома си чрез натискане на 1 бутон можете да изключите осветлението, да затворите външните щори, да намалите отоплителните системи, да изключите всички контакти, да активирате режим с който да се симулира присъствие и т.н.)
Графици – например отвори щорите в 7:00 часа всеки ден от понеделник до петък
Сцени – различни сцени за различни събития (романтична вечеря, парти, кино вечер и т.н.)
Съхраняване на данни – можете да наблюдавате Вашата консумация на енергия (електричество, вода или газ)
Симулация на присъствие – можете да направите така че да изглежда че сте вкъщи дори когато сте навън.

Предлагаме Ви една универсална платформа при която всички устройства работят заедно с неограничен брой възможности. Вашето въображение е единственото ограничение.

Системата ComfortClick bOS може да управлява както KNX модули които се свързват чрез KNX кабел, така и безжични устройства и сензори базирани на Zwave стандарт.

Проектиране и изграждане на системи за умен дом

Предлагаме цялостна услуга по проектиране, доставка, изграждане и  техническа поддръжка на smart home системи за умни домове и сградна автоматизация.

Сървъри за умен дом (smart home) ComfortClick предлагани от Success Solutions.

Онлайн демо: Многоезично демо Демо на български език

Брошура: брошура

Активни филтри