Абонаментна поддръжка на сървъри, компютърни системи и мрежи


Абонаментната компютърна поддръжка представлява изнесен IT отдел предназначен за малки и средни фирми, които се нуждаят качествени и достъпни компютърни услуги. Системната поддръжка на компютрите в офиса гарантира сигурна и стабилна работа на компютрите във Вашата фирма. При сключването на договор за компютърна поддръжка получавате 1 профилактично посещение на месец, неограничен брой посещения на място, отдалечено администриране, гарантирано време за реакция, отстъпка при покупка на компютри и софтуер и др. Срещу фиксирана абонаментна такса за поддръжка на компютри получавате експресни хардуерни и софтуерни услуги на атрактивна цена.


Абонаментното компютърно обслужване напълно замества наемането на компютърен специалист или IT отдел при много атрактивни цени. За всеки клиент изготвяме индивидуален план за абонаментна компютърна поддръжка съобразен с нуждите му. При възникнал проблем можете да разчитате на отдалечена помощ чрез софтуер за отдалечен достъп. При невъзможност за отстраняване.

Success Solutions предлага компютърни услуги и абонаментна компютърна поддръжка. Продава и поддържа компютри и офис техника. Предлага компютърен сервиз и ремонт на компютри и лаптопи. Извършва компютърни услуги на място в офиса, отдалечено администриране и поддръжка на компютърни системи и сървъри. Продава софтуерни продукти, изгражда и поддържа компютърни мрежи и VPN и др.

Повече за услугите които предлагаме можете да намерите на страницата ни: www.s-solutions.bg и на тел. 070050666.