дистрибутор knx системи за умен дом


Дилърската програма на Success Solutions Ltd. е предназначена за юридически лица, предлагащи услуги свързани с изграждане на слаботокови и силотокови системи, ситеми и ситеми за сигурност и видеонаблюдение, проектанти и архитекти и др.

Предлагаме Ви да добавите към предлаганите от Вас услуги доставка и/или монтаж на системи за автоматизация на сгради( умен дом / smart home). Ние сме официални и ексклузивни дистрибутори на предлаганите от нас марки компоненти за изграждане на KNX системи за умен дом.

Всеки наш партньор може да се възползва от изключителните ни условия и цени без конкуренция. Не е необходимо да имате опит в изграждането на системи за умен дом. Ние можем да Ви съдействаме при презентация, проектиране, изграждане и поддръжка на системите които предлагаме.

Предимствата, които получвате при партньорство с нас са:

- Търговска отстъпка и цени без конкуренция на пазара.

- Технически консултации и помощ при конфигуриране на системи.

- Проектиране на системи за умен дом.

- Водене на презентация на крайни клиенти.

- Възможност за договаряне на франчайз и екслузивитет за съответно населено място при определени условия. При подписване на договор за ексклузивитет, Success Solutions се задължава да не продава на други дистрибутори където оперира въпросният партньор.

- Своевременно информиране за наличие на нови продукти и промоционални продукти.

- Достъп до специализиран софтуер и обучения.

- Предпоставяне на оборотна техника при определени условия.

- Приоритетно сервизно обслужване.

Станете наш дилър и се възползвайте от най-добрите условия и цени при закупуване на компоненти за умен дом / автоматизация на сгради в страната! Свържете се с нас още сега! Пишете ни на: office@s-solutions.bg или се обадете на тел. 070050666