Фирма „Съксес Солюшънс“ ЕООД е основана през 2010г., в отговор на нарастващите нужди на малкия и средния бизнес, свързани с внедряването и поддръжката на специализирани хардуерни и софтуерни продукти. Предлагаме продажба, конфигуриране и абонаментна компютърна поддръжка на сървърни системи и решения. Използваме Linux и Windows базирани сървърни системи според нуждите на клиентите ни. Изградихме дълготрайни отношения с нашите клиенти, които ни довериха изцяло поддръжката на техните сървъри, компютри и мрежова инфраструктура. За кратко време се наложи като сигурен и стабилен партнъор на голям брой фирми. Гордеем се че работим с някои от нашите клиенти вече повече от 10 години и спечелихме доверието на нашите партнъори.

Smart home / Умен дом

Предлагаме интеграция на системи за умен дом (smart home) и автоматизация на сгради. Работим върху големи проекти на офис сгради, хотели и къщи. Нашите решения са базирани на KNX и RF стандарти. Създадохме шоурум където можем да Ви покажем на живо какви възможности имат нашите системи и да Ви консултираме относно Вашите проекти. Можете да ни посетите на следния адрес: гр. София, бул. Симеоновско шосе №140 (кръстовището на бул. Симеоновско шосе и Околовръстен път).

Ние от Success Solutions предлагаме продажба и изграждане на системи за умен дом (smart home). Предлагаме решения за умен дом и автоматизация на сгради, доставка на дисплеи, системи, сензори и компоненти за изграждане на системи за умен дом и автоматизация на къщи, апартаменти, офис сгради, хотели и др.

Предлагаме единна система за сградна автоматизация и управление. Решенията които предлагаме водят до значителни икономии на електричество и енергия, както и удобство, сигурност и лесно управление на офис сгради, хотели, домове и др.

Предлагаме цялостни системи за управление на сгради:
- Доставка, конфигуриране и монтаж KNX базирани системи(жични) за умен дом и автоматизация на сгради.
- Доставка, конфигуриране и монтаж на дисплеи които включват в себе си IP домофонни услуги и софтуер за управление на smart home.
- Автоматизация на осветлението - управление на осветителни кръгове димиране чрез KNX и DALI базирани баласти за осветление. Възможност за ръчно задаване на необходимото ниво на осветеност, както и възможност за задаване  на необходимото ниво на осветеност което да се поддържа, което може да доведе до значително пестене на енергия.
- Управление на отоплителни системи, климатици и вентилация - чрез електрически задвижки, gateway-и за KNX системата за конкретната система която използвате или чрез обучение на IT Emitter, който може да замести Вашето дистанционно за климатичната система, телевизор и т.н.
- Интеграция на СОТ и видеонаблюдение в нашите системи за автоматизация на сгради.
- Едно единствено приложение, което управлява токови кръгове, климатици, отоплителни системи, осветление, щори, сот, видеонаблюдение, мултимедия и др. Интеграция с Amazon Alexa и Google Home.
- Конфигурация на различни сценарии според нуждите Ви.