Абонаментна компютърна поддръжка за фирми

Абонаментна компютърна поддръжка за фирми

Все повече фирми инвестират в нови хардуерни и софтуерни решения, които да ускорят и подобрят извършваните задачи. Ние им помагаме в избора, интегрираме и поддържаме въведените хардуерни и софтуерни продукти. Все повече управители и мениджъри, които доскоро са разчитали на човек от персонала да поддържа компютрите, също се ориентират към услугите ни, като ни възлагат изцяло информационната поддръжка на компютрите и сървърите им.

Компютърните специлисти от Success Solutions осигуряват стабилна и оптимална работа на компютрите в офиса Ви. Получавате бърза и професионална помощ при възникнали проблеми, отдалечено администриране, ежедневно архивиране на информацията, защита на данните от нежелан достъп. По всяко време разчитате на компютърен специалист, който да отговори на въпросите Ви и да разреши даден проблем дистанционно(чрез софтуер за отдалечен достъп) или на място в офиса Ви.

Наемането на компютърен специалист на пълен работен ден често не е рентабилно, а необходимостта от компютърна поддръжка е безспорна. Затова сключването на договор за компютърна поддръжка с нас е изгоден вариант, със значително по-малки разходи и в същото време професионални и навременни услуги.

Цената за абонаментна компютърна поддръжка се определя от услугите, които желаете да използвате и се договаря на работна среща. Залагаме на индивидуален подход при работата с всяка отделна фирма и предлагаме абонаментна поддръжка на компютри съобразена с Вашите потребности, бюджет и работно време.

Фирмата ни гарантира на клиентите си надеждност, професионализъм и конфиденциалност при поддръжката на информационните системи.

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: