Компютърни услуги

Success Solutions предлага експресни и достъпни компютърни услуги, системна поддръжка на Windows и Linux базирани сървъри . Гарантира бърза и стабилна работа на компютрите и офис техниката Ви. Продава нови и употребявани компютърни системи и компоненти, софтуерни продукти и специализиран бизнес софтуер. Проектира, изгражда, администрира и поддържа локални жични и безжични компютърни мрежи.

Компютърни услуги

Хардуерни услуги – асемблиране и продажба на офис компютри и лаптопи – нови и втора употреба. Диагностика на компютри и компоненти. Разрешане на възникнали хардуерни проблеми.

Софтуерни услуги – инсталация и преинсталация на операционни системи и компютърни програми, настройка и конфигуриране на специализиран софтуер, софтуерна защита чрез анти-вирусна програма и firewall срещу компютърни вируси. Възстановяване на изгубена и изтрита информация. Системно архивиране на информация. Разрешаване на възникнали софтуерни проблеми.

Изграждане на компютърни мрежи – предлагаме проектиране и изграждане на структурно окабеляване, администриция и поддръжка на локални компютърни мрежи, Wi-Fi мрежи за офиси, хотели и заведения.

Remote support – отдалечено администриране при възникнал проблем чрез софтуер за отдалечен достъп за клиенти сключили договор за абонаментна поддръжка на компютри.

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: