Компютърни услуги

Success Solutions предлага експресни и достъпни компютърни услуги, системна поддръжка на Windows и Linux базирани сървъри . Гарантира бърза и стабилна работа на компютрите и офис техниката Ви. Продава нови и употребявани компютърни системи и компоненти, софтуерни продукти и специализиран бизнес софтуер. Проектира, изгражда, администрира и поддържа локални жични и безжични компютърни мрежи.

Компютърни услуги

Хардуерни услуги – асемблиране и продажба на офис компютри и лаптопи – нови и втора употреба. Диагностика на компютри и компоненти. Разрешане на възникнали хардуерни проблеми.

Софтуерни услуги – инсталация и преинсталация на операционни системи и компютърни програми, настройка и конфигуриране на специализиран софтуер, софтуерна защита чрез анти-вирусна програма и firewall срещу компютърни вируси. Възстановяване на изгубена и изтрита информация. Системно архивиране на информация. Разрешаване на възникнали софтуерни проблеми.

Изграждане на компютърни мрежи – предлагаме проектиране и изграждане на структурно окабеляване, администриция и поддръжка на локални компютърни мрежи, Wi-Fi мрежи за офиси, хотели и заведения.

Remote support – отдалечено администриране при възникнал проблем чрез софтуер за отдалечен достъп за клиенти сключили договор за абонаментна поддръжка на компютри.

Success Solutions предлага услугата сервиз и поддръжка на настолни компютри и лаптопи. Предлагаме диагностика на компютърни системи, ремонт и доставка на компютърни компоненти.

Ако Вашият личен или служебен компютър работи бавно, постоянно забива или прегрява, донесете го в нашият сервиз за да го ремонтираме
За да извършим диагностика и ремонт на компютърна техника е нужно да ни го донесете в сервиза ни на адрес: гр. София, бул. Симеоновско шосе 140

След като диагностицираме проблема, наш служител ще се свърже с Вас, за да Ви предложи цена и срок за ремонта на компютъра Ви. Услугата се извършва само след Вашето одобрение и в този случай сумата за диагностика не се заплаща.

Когато причината за повредата е очевидна, сроковете и цената могат да бъдат определени още при самото приемане на компютъра в сервиза ни или на посочените телефони.

Услуги и продукти:

– поправка и поддръжка на компютри и лаптопи
– диагностика на възникнали проблеми
– отстраняване на повреди – смяна на части, почистване от вируси и др.
– инсталация и преинсталация на операционни системи и софтуерни програми
– асемблиране на компютърни конфигурации
– продажба на компютърни части и периферия

Хардуерни услуги:

Диагностика и поправка на лоши сектори по твърдия диск
Диагностика на RAM памет
Смяна на кондензатори
Смяна на захранващ блок
Диагностика и ремонт на принтери
Смяна на поемащи ролки на принтери
Профилактика и почистване на принтери
.. и други 

Софтуерни услуги:
Инсталиране и преинсталиране на софтуер
Чистене на вирусиВъзстановяване на изтрити файлове
Възстановяване на информация
Възстановяване на операционна система
Настройка и инсталиране на програми
Намиране драйвери в интернет и инсталиране на драйвери
.. и други

Почистване от прах и профилактика:
Почистване от прах на компютри
Профилактика на компютри
Почистване на прах от вентилатори
Смазване на вентилатори
Подмяна на термо паста
Подмяна на термо подложка