Информационна сигурност

Защитата от неоторизиран достъп до фирмените мрежови ресурси и данни е от изключително значение както за Вашата фирма така и за Вашите партнъори. Правилното планиране, интегриране и мониторинг на хардуерни и софтуерни решения за сигурност в голяма степен може да защити Вашата офис мрежа от неоторизиран достъп, шпионски софтуер и вируси. Много компютърни системи които са оставени без мониторинг, с необновени софтуерни пакети и антивирусни програми, с изключена или неправилно конфигурирана защитна стена (firewall), потребители с администраторски права, които в повечето пъти не са нужни могат да станат лесна мишена за вируси или хакери.

Информационната сигурност зависи както от защитата на сървърите и работните станции, така и от служителите в компанията. В повечето случаи пробивите в сигурността са в следстие на незнание или подценяване на възможните проблеми които мога да доведат отварянето на прикачени файлове от непознати мейл адреси, използването на заразени флашки и т.н. Следването на политики за сигурност от служителите може да Ви спести много проблеми за в бъдеще. За това помага и изграждането на активна директория, която контролира потребителските компютри и не им позволява да инсталират какъвто и да е софтуер, което спомага и да не могат да се стартират евентуално вируси.

Ние от Success Solutions предлагаме инсталиране, конфигуриране и поддръжка на антивирусни софтуерни и хардуерни решения. Комбинираме водещи в света защитни стени и антивирусни продукти за да защитим Вашата мрежа от вируси, зловреден код и хакери. Извършваме постоянен мониторинг на офис мрежата за да следим за опасна активност на зловреден код.